Idest VR
Despre noi

Idest Services oferă programe de învățare imersive și interactive folosind realitatea virtuală.

Idest este singurul reseller autorizat RedboxVR, partener Google Expedition Kit, în România.

Software

Sute de aplicații, majoritatea dintre ele gratuite, fac kiturile noastre sa fie utilizabile fără perioada de expirare

Kiturile noastre nu sunt niciodată blocate, astfel încât clienții au posibilitatea de a instala orice software compatibil pe care îl aleg.

Expeditions Pro

Expeditions Pro oferă tururi și expediții VR gratuite în realitatea virtuală complet imersivă. Aceleași caracteristici extraordinare cu care v-ați obișnuit - conținut de clasă, lucru offline, adnotare instantanee și interfața tactilă simplă care a funcționat atât de bine.

Mel Science

Mel Science este o serie în continua dezvoltare de simulări, lecții și laboratoare de științe care acoperă chimia și fizica. Realizată pentru a se integra direct în programa școlară, realitatea virtuală transformă studiul într-o experiență interactivă și captivantă, făcând învățarea distractivă.

ArborXR

ArborXR este folosit pentru gestionarea dispozitivelo AR & VR (XR). Gestionați în siguranță mii de dispozitive. Suport pentru resetarea din fabrică, provizionare Wi-Fi, certificate și multe altele.

Showtime VR

Showtime VR este o soluție software care oferă spectacole sincronizate de realitate virtuală pentru afaceri și divertisment. Experimentați realitatea virtuală sincronizată ca niciodată până acum.

Solas VR

Solas VR este o aplicație de meditație în realitate virtuală care oferă o nouă modalitate de a stimula performanța echipei. Aliniați oamenii cu brandul dvs. și împărtășiți experiențe indiferent de distanță.

Bodyswaps

Bodyswaps este o aplicație care le permite cursanților să exerseze abilități care sunt greu de reprodus într-un mediu de învățare tradițional.

Next World

Next World este un ecosistem de formare în realitatea virtuală (VR) care a dezvoltat primul sistem de management al învățării (Learning Management System / LMS) VR din lume, care conține o bibliotecă extinsă de cursuri VR gata de utilizare.

Virti

Virti este o platformă de realitate virtuală care poate fi utilizată în diverse scopuri în sectorul educațional și de formare. Aceasta contribuie la stimularea implicării angajaților prin îmbunătățirea experienței de învățare și creșterea performanțelor de formare.

Imersifi

Imersifi sunt o echipă talentată de dezvoltatori de software VR care creează aplicații personalizate ce implică utilizatorii în moduri care nu au mai fost posibile până acum.

Engage

Engage este o platformă virtuală în scopuri educaționale și de formare. Aceasta poate fi utilizată pentru a găzdui și a participa la întâlniri imersive, evenimente virtuale, sesiuni de formare și dezvoltare și multe altele.

Uptale

O aplicație ce vă permite să transformați înregistrările media 360°/180° în experiențe de formare și învățare de impact. Uptale are o gamă largă de utilizări potențiale într-o varietate de domenii.

Kiturile RedboxVR Classroom VR & AR sunt compatibile cu o gamă largă de aplicații de pe Google Play Store.

Google Arts & Culture

Google Arts & Culture vă pune la dispozitie comorile, poveștile și cunoștințele a peste 2.000 de instituții culturale din 80 de țări. Include videoclipuri 360°, tururi de realitate virtuală și opere de artă augmentate.

Virtuali Tee

Aplicația funcționează împreună cu tricoul nostru de realitate augmentată pentru a aduce învățarea la viață printr-o experiență care nu seamănă cu nimic altceva. Deblocați o simulare detaliată și realistă a anatomiei, îndreptând iPhone-ul sau iPad-ul spre Virtuali Tee.

Quiver

Aplicația Quiver face ca învățarea să fie distractivă, combinând colorarea fizică cu tehnologia de realitate augmentată pentru a crea o experiență captivantă, educativă și magică. Quiver App face ca o gamă imensă de subiecte educaționale să fie învățate în mod distractiv, lăsând creativitatea și imaginația utilizatorilor să se manifeste.

Sites in VR

Examinați minunile arhitecturii islamice, vizitați moschei, morminte, palate ale sultanilor, muzee, hanuri, băi, castele, turnuri, case vechi, piețe, parcuri, natură, situri religioase, orașe antice, spațiu și alte locuri cu mai mult de o mie de imagini panoramice la 360 de grade de înaltă calitate.

YoutubeVR

Cu YoutubeVR, utilizatorii au posibilitatea de a călători în orice țară, de a experimenta aventuri precum parașutismul, videoclipuri științifice, concerte și multe altele. Aplicația este cu adevărat eficientă atunci când se urmăresc videoclipuri 360 de grade, plasând utilizatorii în centrul acțiunii.

Civilisations AR

Aplicația de realitate augmentată a BBC, Civilisatioons AR, vă aduce arta și cultura direct din întreaga lume. Dați viață unor artefacte realiste cu ajutorul tehnologiei de realitate augmentată.

CoSpaces Edu

Creați și explorați lumi VR și AR împreună cu elevii dumneavoastră! CoSpaces Edu permite elevilor să își construiască propriile creații 3D, să le anime cu cod și să le exploreze în realitate virtuală sau augmentată.

Google StreetView

Explorați repere mondiale, descoperiți minuni naturale și intrați în locații precum muzee, arene, restaurante și mici afaceri cu Google StreetView.

Within Virtual Reality

Within spune povești imersive frumoase - documentare VR premiate, animații, videoclipuri muzicale și multe altele...

Merge Explorer

Merge Explorer folosește tehnologia inovatoare de realitate virtuală și augmentată (VR/AR), elevii vor învăța despre subiecte precum științele pământului, ciclurile și trăsăturile vieții, animalele din ocean, sistemele spațiale, structura și proprietățile materiei.

VR Space

VR Space pentru căștile Cardboard este un tur imersiv în realitate virtuală al sistemului solar și al planetelor. Faceți descoperirea stelelor și a vastului spațiu VR galactic.

3D Anatomy Atlas

3D Anatomy Atlas este o aplicație adevărată și complet 3D pentru studierea anatomiei umane, construită pe o interfață tactilă 3D interactivă avansată.

Human Body VR 3D

Cu Human Body VR 3D, scenele noastre complet interactive pot fi rotite, mărite sau vizualizate din unghiuri prestabilite. Cu ajutorul vizualizărilor predefinite, puteți naviga cu ușurință prin scene complexe.

Acropolis Interactive

Aplicația permite să vă aventurați în cea mai faimoasă cetate din lume, construită în Grecia Antică în secolul al V-lea î.Hr. - Acropolele din Atena. Explorați istoria cu ajutorul scenelor noastre interactive 3D.