Idest VR
Despre noi

Idest Services oferă programe de învățare imersive și interactive folosind realitatea virtuală.

Idest este singurul reseller autorizat RedboxVR, partener Google Expedition Kit, în România.

Aplicații compatibile

Google Arts & Culture

Este gratuit. Vă pune la îndemână comorile, poveștile și cunoștințele a peste 2.000 de instituții culturale din 80 de țări.

Expedition Pro

Se va lansa la începutul anului 2021; aplicația va fi GRATUITĂ pentru descărcare și abonare cu kiturile VR&AR furnizate. Toate funcțiile VR grozave pe care le puteți utiliza în prezent cu software-ul Expeditions Google vor fi disponibile la lansare.

Google Expeditions

Aplicatia ofera mai mult de 900 lectii in VR si AR. Google Expeditions si Tour Creator nu vor mai fi disponibile pentru descărcare din 30 iunie 2021. Acestea migrează in marea lor majoritate, pe site-ul și aplicația gratuită Google Arts & Culture.

VR Math

Este o aplicație care ajută elevii să înțeleagă și educatorii să predea geometria 3D. Cu setul cu ochelari+ cască, alegeți vizualizarea VR sau încercați modurile 360 sau AR.

Civilisations AR

Descoperă comorile istoriei! Prima aplicație de realitate augmentată a BBC, Civilisations AR dă access direct la arta și cultura din întreaga lume.

Co Spaces Edu

Creați și explorați lumi VR și AR cu studenții dvs.! Adaptabil oricărei materii și clase, CoSpaces Edu le permite elevilor să-și construiască propriile creații 3D, să le animeze cu cod și să le exploreze în realitate virtuală sau augmentată.

Google Street View

Explorează repere mondiale, descoperă minuni naturale și pășește în locații precum muzee, arene, restaurante și întreprinderi mici cu Google Street View.

Within VR - Cinematic Virtual Reality

Despre ce este: povești frumoase captivante - documentare VR premiate, animație, videoclipuri muzicale și altele. Oameni și locuri, fotografii reale: totul este capturat cu camere sau CGI redate.

Virtuali-Tee

Virtuali-Tee-ul lui Curiscope: cel mai bun mod de a învăța despre trup! Aplicația funcționează împreună cu tricoul cu cod QR pentru realitate augmentată, pentru a da viață învățării cu o experiență care nu se aseamănă cu nimic altceva. Deblocați o simulare detaliată și realistă a anatomiei, îndreptând iPhone-ul sau iPad-ul către The Virtuali-Tee.

3D Anatomy Atlas

O aplicație 3D pentru studierea anatomiei umane, construită pe o interfață tactilă interactivă 3D avansată.

Human body (male) educational VR 3D

Această animație introduce cele mai importante organe și sisteme ale corpului uman.

Acropolis Interactive

Acropolis Atena: Cea mai faimoasă cetate din lume, Acropolis Atena, a fost construită în Grecia Antică în secolul al V-lea î.Hr. Explorează istoria cu scenele noastre interactive 3D.

VR Space

VR Space- este pentru dispozitivul cu ochelari Cardboard si este un tur de realitate virtuală imersiv „cu scufundare completă”, al Soarelui și al sistemelor planetare din universul nostru.

Ce este Google Expedition?

Clase ce includ Excursii Virtuale in VR

Google Expeditions permite profesorilor să ducă studenții în călătorii virtuale în locuri precum muzee, locuri subacvatice și spațiu cosmic. Expedițiile sunt colecții cu conținut de realitate virtuală (VR) și materiale de susținere care pot fi utilizate alături de curriculum școlar.

Aceste excursii sunt colecții de imagini ale realității virtuale - panorame 360 ° și imagini 3D - adnotate cu detalii, puncte de interes și întrebări care le ușurează integrarea în curriculumul deja folosit în școli.

Cu peste 800 de expediții disponibile în prezent, conținutul atinge o gamă largă de subiecte, inclusiv repere istorice, minuni naturale, campusuri universitare, cariere și multe altele.

Expeditions Pro

Se va lansa la începutul anului 2021;

aplicația va fi GRATUITĂ pentru descărcare și abonare cu kiturile VR&AR furnizate.

Toate funcțiile VR grozave pe care le puteți utiliza în prezent cu software-ul Expeditions Google

vor fi disponibile la lansare.

DETALII

Realitatea virtuală a generației următoare

Ce este Expeditions Pro?

Expeditions Pro va fi deschis publicului dup ace se inchide aplicatia Google Expeditions. Aceleași caracteristici grozave cu care sunteți obișnuiți – conținut Classroom, lucru offline, adnotare instantanee și interfață tactilă simplă care a funcționat atât de bine. În plus, vom adăuga o serie de noi funcții extraordinare pe care educația le-a solicitat de la lansarea aplicației Google Expeditions în 2015, cum ar fi Redarea video și crearea listei de redare.

Expeditions Pro

Expeditions Pro are aceeași funcționalitate excelentă ca cea a Google Tour Creator, găzduit online și accesibil din orice browser. Vom avea capacitatea de a adăuga panorame locale 360, video 4k 360 °, imagini statice, hotspoturi, fișiere audio și multe, multe, multe altele. Nu numai atât, dar sistemul nostru va putea să-ți importe conținutul Google Tour Creator direct din contul tău Google, ceea ce înseamnă că conținutul creat de utilizator este în siguranță la noi.

Suntem unicul reseller autorizat al RedboxVR, partener oficial Google Expedition Kit din România.

Construit pentru clasă și pentru grupuri mici (de la 8 la 30 de studenți și mai mult), Google Expeditions permite unui profesor să acționeze ca un „ghid” pentru a conduce grupuri de exploratori prin colecții de imagini panoramice 360 ​​° și imagini 3D.

Kituri VR

Construit pentru clasă și pentru grupuri mici (8-30 studenți). Vezi mai mult

Kituri AR

Construit pentru grupuri mici (6 elevi), nu are nevoie de o conexiune la internet. Vezi mai mult

Clase ce includ Excursii Virtuale in AR

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.