Idest VR
Despre noi

Idest Services oferă programe de învățare imersive și interactive folosind realitatea virtuală.

Idest este singurul reseller autorizat RedboxVR, partener Google Expedition Kit, în România.

 

Expeditions Pro

Descarcă aplicația

Aplicația este disponibilă gratuit pentru dispozitive Apple sau Android. ExpeditionsPro este disponibilă si in Pico store.

Alege Turul

Alege dintre sutele de tururi existente, precum și conținut premium de la unii dintre cei mai prestigioși creatori de conținut din lume.

Creează și Distribuie

Cu o interfață familiară cu drag and drop, nu a fost niciodată mai ușor să vă creați propriile tururi 360 de grade. Apoi le puteți împărtăși studenților, colegilor, prietenilor și lumii întregi.

Descarcă acum și începe propriile tale expediții virtuale!

apple
google-play

Ce este Expeditions Pro?

Expeditions Pro s-a lansat după ce Google Expeditions s-a încheiat. Aceleași caracteristici grozave cu care sunteți obișnuit – conținut Classroom, lucru offline, adnotare instantanee și interfață tactilă simplă care a funcționat atât de bine. În plus, vor fi adăugate o serie de funcții noi extraordinare pe care educația le-a cerut de când aplicația Google Expeditions a fost lansată pentru prima dată în 2015, cum ar fi redarea video și crearea listelor de redare.

Faceți cunoștință cu ExpeditionsPro, tărâmul excursiilor virtuale încântătoare și a experiențelor captivante. Doriți să vizitați piramidele egiptene sau să priviți Marele Zid Chinezesc? Poți face totul cu câteva atingeri, poți călători și învăța fără a fi nevoie să ieși din casă! ExpeditionsPro este platforma perfectă pentru crearea, partajarea și vizualizarea tururilor virtuale.

Cel mai bun creator de tururi virtuale

Richard Byrne – creatorul blogului premiat Free Technology for Teachers – își împărtășește părerile despre ExpeditionsPro ca înlocuitor pentru platforma Google Expeditions.

Caracteristici

Opțiune de playback pentru video

Software-ul continuă să adauge funcții noi pe care educatorii le-au cerut de când aplicația Google Expeditions a fost lansată pentru prima dată în 2015, cum ar fi redarea video și crearea listelor de redare.

Interfață simplu de utilizat

Cu o interfață familiară cu drag and drop, nu a fost niciodată mai ușor să vă creați propriile tururi 360 de grade. Apoi le puteți împărtăși studenților, colegilor, prietenilor și lumii întregi.

Încărcați-vă tururile

Filmați conținutul 360° și încărcați-l gata pentru a fi vizualizat în aplicația ExpeditionsPro.

Descoperiți tururi

Există o colecție mare de conținut foto și video 360°.

Hardware cu specificații reduse

Software-ul rulează pe hardware cu cele mai mici specificații posibile, inclusiv Google Cardboard, telefoane mobile, tablete și PC-uri.

Gestionarea clasei

Gestionarea sălii de clasă controlată de tabletă pentru mai multe căști

Invățare offline

Vizualizați și creați planuri de lecție și utilizați resursele didactice realizate de educatori.

Lecții ușoare

Vizualizați, planificați și creați planuri de lecție și utilizați resursele didactice realizate de educatori.

Explorează orice destinație

Cu ExpeditionsPro, puteți experimenta un număr infinit de destinații din confortul oriunde ați alege. Utilizând tehnologia revoluționară VR, facem ca tururile virtuale să se simtă cât mai reale posibil, transportându-vă la diferite repere din întreaga lume. De la expediții subacvatice la situri istorice și chiar la Atelierul lui Moș Crăciun de la Polul Nord, nu există niciun loc inaccesibil pe care să îl explorați. Întindeți-vă limitele imaginației cu acoperirea nelimitată a ExpeditionsPro.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.