Idest VR
Despre noi

Idest Services oferă programe de învățare imersive și interactive folosind realitatea virtuală.

Idest este singurul reseller autorizat RedboxVR, partener Google Expedition Kit, în România.

 

Noi oferim SOLUȚII DE ÎNVĂȚARE

Ca rezultat - învățarea mai rapidă, transferul de cunoștințe de nivel mai înalt, precum și un nivel mai ridicat de implicare
Idest Services oferă programe de învățare inedite și interactive utilizând Realitatea Augmentată & Virtuală.
Obiectivul nostru este de a contribui în mod activ la îmbunătățirea educației prin integrarea unui instrument tehnic inovativ în procesul de formare, împuternicirea cadrelor didactice în fața unei noi generații sensibile la tehnologie.
Prin aducerea elevilor în programele inovatoare de învățare VR, schimbăm noțiunea de a „învăța” la ” să interacționăm și să experimentăm” conținutul, să încurajăm auto-formarea, să încurajăm încrederea, să stimulăm entuziasmul și să valorificăm potențialul lor.
Suntem unicul reseller autorizat al RedboxVR, un partener Google Expedition Kit, în România.

Rezolvăm în principal cele două probleme majore ale Sistemului Educațional din România:

Calitate

Lumea afacerilor acordă prioritate creativității, gândirii critice și rezolvării problemelor, ceea ce face ca metoda tradițională de predare să fie insuficientă.

Atenție

Elevii de astăzi sunt bombardați cu o mulțime de distrageri. Avem nevoie de soluții de învățare captivante, distractive și interactive.

Înțelegem importanța utilizării tehnologiei în sala de clasă. De asemenea, înțelegem problemele și greutățile cu care se confruntă școala atunci când încearcă să integreze tehnologia în sala de clasă.
De aceea, nu numai că vindem tehnologia selectată de echipa noastră calificată pentru a sprijini studenții, dar, de asemenea, vă oferim training pentru a vă asigura că tehnologia este integrată fără probleme în curriculum.

Expediții AR - Aduci lumea în sala de clasă

Vrei sa vezi un vulcan?