Idest VR
Despre noi

Idest Services oferă programe de învățare imersive și interactive folosind realitatea virtuală.

Idest este singurul reseller autorizat RedboxVR, partener Google Expedition Kit, în România.

Blog

Călătorie în Univers, VR cu Cristian Român

Deschidem seria Atelierelor Educative de Stiinta si Tehnica din 2019, cu o fascinantă “Călătorie în Univers”, condusă, cu ajutorul Realității Virtuale și nu numai, de către #CristianRomân, un pasionat specialist în astronomie.

Modulul 1
Vom călători prin Univers, vom vedea cum arată Pământul în raport cu alte obiecte din Univers.
Vom vedea cum funcționează Soarele (VR)
Cum plecăm de pe planetă albastră
Istoria, pe scurt, a astronauticii.

Modulul 2
Luna (VR)
Cursă spațială (VR)
Apollo 11 (am o colecție de filme despre acest subiect)
Pimii păși pe Luna (VR)
Viitorul: baze lunare

Modulul 3
Pămanutul văzut de la bordul ISS: orașe noaptea, aurore polare, uragane
Istoria asamblării ISS
Călătorie la bordul ISS (VR)

Modulul 4
Să călătorim pe Marte
Roboți pe Marte (VR)
Să facem din Marte o a două casă!

Despre lector: #CristianRoman este absolvent al Facultătii de inginerie aerospatială (Universitatea Politehnică București), în prezent senior editor al revistei „Stiintă și tehnică”, Cristian Român a scris numeroase articole de popularizare în domeniul fizicii, astronomiei etc. Îi place să „traducă” informațiile reci, obiective, în povești pe înțelesul nespecialiștilor. Este laureat al Premiilor Jurnalismului de stiintă UNESCO – România, secțiunea presă scrisă (în 2003 și 2007). Autor al cărtii „Universul – ultima aventură”

Prețul pentru 4 ateliere: 300 lei
-10% Oferta (Early Bird): 270 lei (pentru plata până la 10 februarie)
-3% pentru 2 copii din aceeasi familie
Un atelier durează 50minute. Grupa de minim 8 locuri.

Înscriere:
Vă puteți înscrie la curs completând formularul https://idest-vr.com/contact/ sau trimițând email la: înscrieri.claseVR@gmail.com, menționând:
1. Numele (obligatoriu)
2. Vârsta participantului (obligatoriu)
3. Atelierul/Evenimentul la care doriți să vă înscrieți (obligatoriu)
Pentru informații suplimentare, sunați la 0743 155 660

Plata se face în avans, prin transfer bancar, în contul: RO31INGB0000999904157967,deschis la ING Bank, Beneficiar SC Idest Service SRL, CUI 12598570 (va rugăm, menționați numele atelierului ales) sau la sediul din Strada Locotenent Ionescu Baican 24, sector 2, (va rugăm sunați la 0743.155.660 pentru a stabili o întâlnire).
• Rezervarea locului se realizează în momentul achitării taxei de curs.
• În cazul în care nu mai puteți participă la cursul la care v-ați înscris, returnarea sau redirecționarea taxei de curs se poate face doar dacă retragerea este anuntată cel târziu cu 3 zile lucrătoare înainte de începerea cursului.
• Suma nu poate fi returnată după începerea cursului, având în vedere că atelierele sunt începute în funcție de numărul de persoane înscrise, iar locurile pentru fiecare atelier sunt limitate(minim 8 participanți înscriși).

• Datele personale (e-mail și telefon) sunt folosite doar pentru comunicarea în ceea ce privește evenimentul la care v-ați înscris (anunțare începere, anunțare amânare – în cazul în care lectorul se imbolnăveste).
• Adresa de e-mail poate fi folosită și pentru anunțarea unui nou curs sau eveniment în domeniul/ domeniile care vă interesează, doar dacă optați pentru acest tip de comunicare.
• În cazul în care nu doriți să primiți anunțuri despre cursuri noi, vă rugăm să menționați această în mail-ul de înscriere.

Niciun comentariu

Lasă un comentariu